FRV_wide_piccsor

Fűtésrendszer tisztítás, padló fűtési rendszer átmosása

A fűtésrendszer-tisztítás és a készülékek hőcserélőjének szennyeződés-mentesítése egy kényszeröblítő egységgel, ismertebb nevén egy mosóberendezéssel történik.

Jelenleg ez a leghatásosabb módszer ezen a területen, mert a tisztítás hosszabb ideig történik, a vegyszer folyamatos, nagy sebességű áramoltatásával, a kazán és a radiátorok leszerelése, a csövek megbontása nélkül. Ez a módszer a leghatékonyabban oldja és távolítja el a szennyeződéseket a rendszerből. Egy nagyobb teljesítményű mágneses szűrő alkalmazásával pedig minden törmelék és iszap kiszűrhető a rendszerből.

Egy átlagos családi ház fűtésrendszerének átmosása, vegyszeres tisztítása egy munkanapot vesz igénybe, körülbelül 6-8 órát. A munkafolyamat végeztével a rendszer feltöltött és légtelenített állapotban, a megfelelő vízkezelő vegyszerrel, úgynevezett inhibitorral feltöltve kerül átadásra, ami hosszabb időre megakadályozza a korróziót, a szennyeződések újraképződését.

Igény szerint iszapleválasztó és légleválasztó telepítése is megoldható.

A rendszer vegyszeres tisztításának előnyei

  • fűtési rendszer hatásfokának javulása
  • kazánzaj megszűnése
  • keringési problémák megszűnése
  • kazán élettartamának növelése
  • energiafelhasználás költségeinek csökkenése
  • rendszer alkotóelemeinek élettartamának növelése

A munkafolyamat a FERNOX által gyártott berendezések, tisztítószerek, ellenőrző és mintavételi eszközök alkalmazásával történik.

Kérjen tőlünk árajánlatot a fűtésrendszer átmosására, vegyszeres kezelésére!